Ευχαριστήρια επιστολή από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης προς τον Υπουργό Γενικό Διοικητή Θεσσαλονίκης (11/08/1923)
Χειρόγραφη ευχαριστήρια επιστολή από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης προς τον Υπουργό Γενικό Διοικητή Θεσσαλονίκης, σχετικά με την υποστήριξη και την επίσπευση μελέτης της οδού Κοζάνης - Βέροιας.