Ανακοίνωση συνέλευσης από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου (18/08/1923)
Δακτυλογραφημένη ανακοίνωση συνελεύσεως από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, σχετικά με τη λήψη αποφάσεων που αφορά την πώληση της κινητής περιουσίας των Τούρκων.