Ευχαριστήρια επιστολή από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης προς τον Υπουργό Γενικό Διοικητή Θεσσαλονίκης (11/08/1923)
Χειρόγραφη ευχαριστήρια επιστολή από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης προς τον Υπουργό Γενικό Διοικητή Θεσσαλονίκης, σχετικά με υποστήριξη και το ενδιαφέρον επισπεύσεως μελέτης της οδού Κοζάνης-Βέροιας.