Επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης προς τον Στρατιωτικό Διοικητή Κοζάνης (11/08/1923)
Χειρόγραφη επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης προς τον Στρατιωτικό Διοικητή Κοζάνης, σχετικά με διαταγή του Γενικού Στρατηγείου περί απαγορεύσεως της πωλήσεως πάσης κινητής και ακίνητης περιουσίας των Μουσουλμάνων.