Επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης προς τον Υπουργό Συγκοινωνίας και απάντηση αντιστοίχως (10-25/07/1923)
Χειρόγραφη επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης προς τον Υπουργό Συγκοινωνίας, σχετικά με την προμελέτη διαρρυθμίσεως της οδού Κοζάνης - Βέροιας.