Επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης προς τον Γενικό Διοικητή Θεσσαλονίκης και απάντηση αντίστοιχα (9-10/07/1923)
Χειρόγραφη επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης προς τον Γενικό Διοικητή Θεσσαλονίκης, σχετικά με την εκτέλεση έργου που αφορά την οδό Κοζάνης - Βέροιας. Επίσης, περιέχεται η απάντηση αντιστοίχως, σχετικά με τη θετική στάση και την υποστήριξη του Γενικού Διοικητή Θεσσαλονίκης.