Αναγόρευση στον Συμβολαιογράφο της περιφέρειας του Πρωτοδικείου Κοζάνης από τους εμπόρους Χαλκιά και Παπαργυρούδη προς τον Γενικό Διοικητή Θεσσαλονίκης και απάντηση προέδρου(10/12/1923)
Χειρόγραφη αναγόρευση στον Συμβολαιογράφο περιφέρειας του Πρωτοδικείου Κοζάνης από τους Εμπόρους Χαλκιά και Παπαργυρούδη προς τον Γενικό Διοικητή Θεσσαλονίκης σχετικά με μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων. Επίσης, περιέχεται χειρόγραφη απάντηση από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης.