Επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης προς το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας (10/12/1923)
Χειρόγραφη επιστολή από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης προς τη διεύθυνση στατιστικής του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, σχετικά με δελτίο λιανικής καταναλώσεως για το μήνα Δεκέμβριο του έτους 1923.