Επιστολή από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (26/11/1923)
Χειρόγραφη ευχαριστήρια επιστολή από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, σχετικά με τις ενέργειες που κατόρθωσαν να μεταβάλλουν τα περιοριστικά μέτρα, που αφορούν τα ζητήματα επιτάξεων και διατιμήσεων των σιτηρών.