Χειρόγραφες ανακοινώσεις από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου (23/11/1923)
Χειρόγραφες ανακοινώσεις αποφάσεως από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, που αφορά γενική συνέλευση του συλλόγου σχετικά με την εκλογή επιτροπής με σκοπό να καλέσει τη νεολαία στον εμπορικό σύλλογο.