Επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης προς τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης(21/10/1923)
Χειρόγραφη ευχαριστήρια επιστολή από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης προς τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, σχετικά με προσπάθειες κατάργησης των διατιμήσεων σιτηρών.