Επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης προς τον Εμπορικό Σύλλογο Σερβίων (21/10/1923)
Χειρόγραφη επιστολή από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης προς τον Εμπορικό Σύλλογο Σερβίων, σχετικά με την απόφαση μεταβάσεως της επιτροπής μελών του Συλλόγου στην Αθήνα.