Χειρόγραφη επιστολή από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης προς το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας (15/11/1923)
Χειρόγραφη επιστολή ως απάντηση από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης προς τη διεύθυνση στατιστικής, του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, σχετικά με δελτίο τιμών για τον μήνα Οκτώβριο του έτους 1923.