Κοινοποίηση του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης (22/07/1926)
Δακτυλογραφημένη κοινοποίηση του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, σχετικά με την έκδοση απόφασης διαλύσεως του συλλόγου υφασματεμπόρων και του συλλόγου αλευροβιομηχάνων ως αδρανή μέλη.