Επιστολή και διακήρυξη από τον Ταγματάρχη του 27ου Πεζικού Τάγματος προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης (16/09/1926)
Χειρόγραφη επιστολή και διακήρυξη από τον Ταγματάρχη του 27ου Πεζικού Συντάγματος προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης, σχετικά με δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό που αφορά εργολαβική ανάληψη των πλυντικών του Συντάγματος.