Επιστολή και διακήρυξη από τον Ταγματάρχη του 27ου Πεζικού Συντάγματος προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης (10/09/1926)
Χειρόγραφη επιστολή και διακήρυξη από τον Ταγματάρχη του 27ου Πεζικού Συντάγματος Ιωάννη Παπαπέτρου προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης, σχετικά με δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό για την εξάμηνη εργολαβική ανάληψη των μεταφορών από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Σόροβιτς προς την Κοζάνη.