Ανακοίνωση από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης προς το 27ο Πεζικό Σύνταγμα (10/04/1926)
Χειρόγραφη επιστολή ως ανακοίνωση γενικής συνέλευσης με θέμα συζήτησης την επιβληθείσα φορολογία και τη χορήγηση αδείας των αλλοδαπών εμπορευμάτων από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης προς το 27ο Πεζικό Σύνταγμα.