Χειρόγραφη επιστολή και διακήρυξη (31/06/1926)
Χειρόγραφη επιστολή και διακήρυξη από τον Διοικητή του Συντάγματος, σχετικά με πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό για την προμήθεια του Συντάγματος με σαπούνια, πετρέλαια και σάρωθρα.