Επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης προς το 27ο Πεζικό Σύνταγμα (08-09/03/1926)
Χειρόγραφη αλληλογραφία από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης προς το 27ο Πεζικό Σύνταγμα και αντίστροφα, σχετικά με τη σύγκληση γενικής συνέλευσης που αφορούν φορολογικά ζητήματα.