Επιστολή και διακήρυξη του 27ου Πεζικού Συντάγματος προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης (30/01/1926)
Χειρόγραφη επιστολή και διακήρυξη από το 27ο Πεζικό Σύνταγμα προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης, που αφορά μειοδοτικό διαγωνισμό σχετικά με την προμήθεια αναγκαίων ειδών και παράκληση τοιχοκολλήσεως της σχετικής έκθεσης σε κεντρικό σημείο της πόλεως.