Επιστολή και διακήρυξη από το 27ο Πεζικό Σύνταγμα προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης (2-3/03/1926)
Χειρόγραφη επιστολή και διακήρυξη από το 27ο Σύνταγμα Πεζικού προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης, σχετικά με προκήρυξη μειοδοτικού διαγωνισμού προμήθειας αναγκαίων υλικών και τη ζήτηση τοιχοκόλλησης σχετικής έκθεσης σε κεντρικό σημείο της πόλεως.