Επιστολή από το 27ο Πεζικό Σύνταγμα προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης (18/06/1925)
Χειρόγραφη επιστολή από το 27ο Πεζικό Σύνταγμα προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης, σχετικά με την επανάληψη δημοπρασίας για την προμήθεια καυσόξυλων και τη ζήτηση σχετικής έκθεσης τοιχοκολλήσεως.