Επιστολή από το 27ο Πεζικό Σύνταγμα προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης (29/09/1925)
Χειρόγραφη επιστολή από το 27ο Πεζικό Σύνταγμα προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης, που αφορά την αποστολή έκθεσης τοιχοκολλήσεως.