Επιστολή από το 27ο Πεζικό Σύνταγμα προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης (08/08/1925)
Χειρόγραφη επιστολή από το 27ο Πεζικο Σύνταγμα προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης, σχετικά με την έκθεση τοιχοκολλήσεως που αφορά την προμήθεια χόρτου.