Επιστολή από τον Οικονομικό Έφορο Σιατίστης προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης (21/01/1925)
Χειρόγραφη επιστολή από τον Οικονομικό Έφορο Σιατίστης προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης, που αφορά αίτηση αποστολής ονοματικής κατάστασης με την παραχθείσα ποσότητα καπνού.