Κοινοποίηση από το 27ο Πεζικό Σύνταγμα προς Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης (06/07/1925)
Χειρόγραφη κοινοποίηση από το 27ο Πεζικό Σύνταγμα προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης, σχετικά με αίτηση αποστολής έκθεσης τοιχοκολλήσεως, που αφορά μειοδοτικό διαγωνισμό για την κατασκευή ιματιοθηκών.