Ανακοινώσεις από το 27ο Σύνταγμα Πεζικού προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης σχετικά με τοιχοκόλληση προκήρυξης (04/09/1925)
Χειρόγραφη ανακοίνωση από το 27ο Σύνταγμα Πεζικού προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης σχετικά με τοιχοκόλληση προκήρυξης σε κεντρικό μέρος και χειρόγραφη προκήρυξη που αφορά μειοδοτική δημοπρασία και την κατασκευή ιματιοθηκών.