Δακτυλογραφημένη επιστολή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Πειραιά προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης με θέμα την πτώση της οικουμενικής κυβέρνησης.
Δακτυλογραφημένη επιστολή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Πειραιά προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης με θέμα την πτώση της οικουμενικής κυβέρνησης.