Χειρόγραφη επιστολή του Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Καϊλαρίων προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης ως απάντηση του υπ'αριθμού 729 εγγράφου.
Χειρόγραφη επιστολή του Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Καϊλαρίων προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης ως απάντηση του υπ'αριθμού 729 εγγράφου, ότι η αναγγελία που έστειλαν δε συμπληρώθηκε από όλους τους εμπόρους της πόλης,