Δακτυλογραφημένη επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης για την διεθνή έκθεση γεωργικών και βιομηχανικών προϊόντων.
Δακτυλογραφημένη επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης για τη διεθνή έκθεση γεωργικών και βιομηχανικών προϊόντων που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη και την αναγκαία συμμετοχή των Μακεδόνων παραγωγών, με σκοπό τη διαφήμιση όλων των προϊόντων που παράγει η Μακεδονία.