Δακτυλογραφημένη επιστολή του Εμπορικού και Βιομηχανικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης με αίτημα αποστολής πίνακα των βιομηχανικών επιχειρήσεων.
Δακτυλογραφημένη επιστολή του Εμπορικού και Βιομηχανικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης με αίτημα αποστολής του πίνακα των βιομηχανικών επιχειρήσεων, μικρών ή μεγάλων, της περιφέρειας με όλα τα στοιχεία που αναφέρει η επιστολή.