Δακτυλογραφημένη επιστολή της Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρείας Δέφνερ και Εδελμαν προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης.
Δακτυλογραφημένη επιστολή της Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρείας Δέφνερ και Εδελμαν προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης για την αποστολή καταλόγου που θα φαίνονται οι ακριβείς διευθύνσεις των εμπόρων στην πόλη, που ασχολούνται με το εμπόριο των δαντελών, με σκοπό να τους αποσταλεί δείγμα της εταιρείας τους και τιμοκατάλογος.