Δακτυλογραφημένη επιστολή του Προέδρου Εμπορικού Επιμελητηρίου Πειραιώς σχετικά με την έκδοση του Τελωνειακού Δελτίου.
Δακτυλογραφημένη επιστολή του Προέδρου Εμπορικού Επιμελητηρίου Πειραιώς σχετικά με την έκδοση του Τελωνειακού Δελτίου, στο οποίο θα δημοσιεύονται όλες οι αποφάσεις για τις τελωνειακές αμφισβητήσεις και οι ακριβείς τελευταίες αφίξεις στον Πειραιά με τα κυριότερα εμπορεύματα.Δείγμα του τελωνειακού δελτίου.