Δακτυλογραφημένη επιστολή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης προς τον εμπορικό σύλλογο Κοζάνης για ευχετήριο που έλαβε.
Δακτυλογραφημένη επιστολή του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης προς τον εμπορικό σύλλογο Κοζάνης για το ευχετήριο που έλαβε για τον νέο έτος.