Δακτυλογραφημένη επιστολή προς τον κ.Δήμαρχον Κοζάνης-Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου και Δικηγορικού συλλόγου.
Δακτυλογραφημένη επιστολή του διευθυντή εποικισμού Δυτικής Μακεδονίας προς τον Δήμαρχο Κοζάνης, πρόεδρο εμπορικού και δικηγορικού συλλόγου με πρόσκληση αυτών με σκοπό τη σύσκεψη για τον καθορισμό του χώρου ανέγερσης των καταστημάτων της αστικής συγκοινωνίας στην Κοζάνη.