Χειρόγραφη επιστολή των Ιωάν.Προκοπίου και Κων.Λουλούδα προς τον Πρόεδρο του συνδέσμου κρεοπώλων.
Χειρόγραφη επιστολή του γραμματέα και προέδρου της ένωσης συντεχνιών Κοζάνης προς τον πρόεδρο του συνδέσμου κρεοπωλών σχετικά με πληροφόρηση που είχαν για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του εμπορικού συλλόγου και παράκληση της ένωσις συντεχνιών να αποφασίσουν εάν θα είναι μέλη ή όχι στον σύνδεσμό τους.