Επιστολή από τον τμηματάρχη Α.Τριανταφύλλη με συνημμένο το αντίτυπο εγκυκλίου διαταγής του Υπουργείου Οικονομικών προς όλα τα εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και εμπορικούς συλλόγους.
Επιστολή από τον τμηματάρχη Α.Τριανταφύλλη με συνημμένο το αντίτυπο εγκυκλίου διαταγής του Υπουργείου Οικονομικών προς όλα τα εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και τους εμπορικούς συλλόγους, σχετικά με μελλοντικό τελωνειακό δασμολόγιο εισαγωγής.