Δακτυλογραφημένη επιστολή του Διευθυντή εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης.
Δακτυλογραφημένη επιστολή του Διευθυντή εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης με θέμα την ετήσια συνδρομή για το μηνιαίο Δελτίο του επιμελητηρίου.