Δακτυλογραφημένη επιστολή του Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Δράμας προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης.
Δακτυλογραφημένη επιστολή του Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Δράμας προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης εις απάντηση του υπ'αριθμού 134 εγγράφου με διαβίβαση του αιτήματος στον αρμόδιο καπνεμπορικό σύλλογο για τις αιτούμενες πληροφορίες.