Χειρόγραφη επιστολή του Προέδρου εμπορικού συλλόγου Καϊλαρίων και των πέριξ προς τον εμπορικό σύλλογο Κοζάνης.
Χειρόγραφη επιστολή του Προέδρου εμπορικού συλλόγου Καϊλαρίων και των πέριξ προς τον εμπορικό σύλλογο Κοζάνης σχετικά με την διαταγή που εξέδωσε το υπουργείο για την τήρηση ημερολογίων από τους εμπορευόμενους και την εναντίωση τους.