Χειρόγραφη επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσης προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης σχετικά με τον δημοτικό φόρο.
Χειρόγραφη επιστολή του εμπορικού συλλόγου Καρδίτσης προς τον εμπορικό σύλλογο Κοζάνης για τον δημοτικό φόρο στην Καρδίτσα.