Χειρόγραφη επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης.
Χειρόγραφη επιστολή του εμπορικού συλλόγου Τρικάλων προς τον εμπορικό σύλλογο Κοζάνης με θέμα την επιβολή φόρου στις επιστρεφόμενες βελέντζες και άλλα μάλλινα υφάσματα.