Δακτυλογραφημένη επιστολή του Επορικού-Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης.
Δακτυλογραφημένη επιστολή προς τον εμπορικό σύλλογο Κοζάνης αναφερόμενη στο υπ΄αριθμό 157 έγγραφο, ότι δεν εστάλησαν στο επιμελητήριο Θεσσαλονίκης τα δείγματα καπέλων που αναφέρονται στο έγγραφο.