Χειρόγραφη επιστολή ως απάντηση σε επιστολή για τον Δημήτριο Χρήστου Καραμήτσιο.
Χειρόγραφη επιστολή του προέδρου και γραμματέα του εμπορικού συλλόγου Σελίτσης προς τον εμπορικό σύλλογο Κοζάνης με απάντηση σε επιστολή σχετικά με την αναχώρηση του κ.Δημήτριου Χρήστου Καραμήτσιου στην Αμερική και αν επέστρεψε από εκεί.