Δακτυλογραφημένη επιστολή του εμπορικού συλλόγου Βερροίας προς τον εμπορικό σύλλογο Κοζάνης με θέμα τον δρόμο Κοζάνης-Βερροίας.
Χειρόγραφη επιστολή του εμπορικού συλλόγου Βέροιας προς τον εμπορικό σύλλογο Κοζάνης με θέμα την επίλυση ενός σπουδαίου ζητήματος, την κατασκευή του δρόμου Κοζάνης - Βέροιας.