Δακτυλογραφημένη επιστολή του Προέδρου κ.Αναστασιάδη και Γεν.Γραμματέα κ.Κωνσταντάρα με θέμα το χρηματικό ποσό που δόθηκε για το Πανεμπορικό Συνέδριο.
Δακτυλογραφημένη επιστολή προς τον εμπορικό σύλλογο Κοζάνης σχετικά με το χρηματικό ποσό που δόθηκε ως συνδρομή στο Πανεμπορικό συνέδριο.