Δακτυλογραφημένη επιστολή του κ.Α.Δ.Αναστασιάδη και Β.Κωνσταντάρα με θέμα το Πανεμπορικό Συνέδριο και τα μέλη αυτού.
Δακτυλογραφημένη επιστολή του Προέδρου κ.Αναστασιάδη και του Γεν.Γραμματέα κ.Κωνσταντάρα προς τον εμπορικό σύλλογο Κοζάνης με θέμα το πανεμπορικό συνέδριο και τη σύμπηξη της πανεμπορικής ένωσης Ελλάδος, καθώς και τα νέα μέλη που θα συμμετάσχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο.Αιτούνται να τους αποσταλεί αντίγραφο της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης.