Δακτυλογραφημένη επιστολή σχετικά με το Πανεμπορικό Συνέδριο στις 9/11/1924
Δακτυλογραφημένη επιστολή προς όλους του εμπορικούς συλλόγους Κοζάνης σχετικά με το Πανεμπορικό Συνέδριο και την καταβολή προσπάθειας ούτως ώστε να μην ανατραπούν οι όροι του συνεδρίου.