Αίτηση του Νικολάου Κ.Κουδουνά-18/2/1926
Χειρόγραφη επιστολή του κ.Νικολάου Κ.Κουδουνά προς τον εμπορικό σύλλογο Κοζάνης με αίτηση για χορήγηση πιστοποιητικού με σκοπό να εξαγάγει στη Σερβία δικής του κατασκευής κουδούνια.