Αίτηση του κ.Ιωάννου Κ.Λίωνα προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης.
Χειρόγραφη επιστολή του παντοπώλη κ.Ιωάννου Κ.Λίωνα προς τον εμπορικό σύλλογο Κοζάνης με αίτηση χορήγησης αντίγραφου για την κατάσχεση χαρτιού από το κατάστημα του ως κατάλληλο για κάπνισμα.